NAVIGARE

LIVRARE PRODUSE

Termen de livrare

Livrarea se face in termen de 3 – 7 zile lucratoare oriunde in tara , din momentul confirmarii comenzii.
Cand ramanem fara stoc de material se va face in termen de 14 zile lucratoare , din momentul confirmarii comenzii.

Cat costa livrarea?

Costul livrarii difera si este in functie de serviciul pe care il alegeti – FAN COURIER sau POSTA ROMANA

Politica de returnare

Fiecare produs din cosul dmv este facut pe comanda, ceea ce inseamna ca nu avem un stoc al produselor de pe site. In momentul plasarii comenzii dmv, materialele specifice sunt taiate si atent pregatite pentru a va livra produsele dorite, de aceea dorim sa evitam retururile. Ar fi o pierdere de timp enorma pentru noi, atat in pregatirea produselor selectate cat si in timpul de trimitere/reprimire. De aceea, va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile comenzii dmv inainte de a o plasa.


Daca produsele sunt purtate si nu mai sunt in ambalajele originale, nu se accepta retururi. De asemenea nu se accepta retururi pentru produsele personalizate.
Toate produsele sunt fotografiate profesional dar din cauza luminii monitorului dmv, pot exista mici diferente de culoare sau material.

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 7 zile lucratoare. Perioada de retragere expira dupa 7 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa informati departamentul Relatii Clienti folosind nr de telefon / adresa de mail cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca prin e-mail.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor transportului,, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. Suma va fi rambursata intr-un cont bancar ale carui date vor fi puse la dispozitie de catre client si care trebuie sa coincida cu factura pe care ati primit-o conform comenzii dmv.

Anularea comenzii

Aveti dreptul de a anula comanda plasata dar nu mai tarziu de 24 h de la ora plasarii intrucat aceasta poate implica costuri de manopera inclusiv expedierea comenzii catre dvs.

Litigii

Orice litigiu apărut între SC( num firma ) și client va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de instanțele romane competente de la sediul SC ( nume firma ) .

Politica de prețuri

Prețurile sunt exprimate în ron, sunt stabilite pentru fiecare produs în parte și includ TVA (19%).
SC ( nume firma )  își rezervă dreptul de a modifică unilateral prețul produselor și fără vreo notificarea prealabilă.
Prețurile nu includ cheltuielile de livrare în afară cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru.


premium wordpress themes transport persoane germania romania